Temadag Aktivisme og undervisning, 28.9 på KØN

MID præsenterer sammen med den Nationale Skoletjeneste til en ny Temadag, Aktivisme og undervisning, i Århus, på KØN . For dig, der arbejder med at formidle aktivisme på museer til børn og unge.
Hvorfor skal museer arbejde med aktivisme, og hvordan kan man arbejde med begrebet i undervisning? På denne temadag vil du blive præsenteret for forskellige museers perspektiver på aktivisme, og hvordan der bliver arbejdet med begrebet i udstillinger og undervisning.

Temadag på KØN.
28. september kl. 9.30 – 15.15.

I samarbejde med MID – Museumsformidlere i Danmark inviterer Skoletjenesten til temadag om aktivisme. Temadagen byder på oplæg fra: KØN Gender Museum Denmark, Arbejdermuseet, Danmarks Forsorgsmuseum og Odsherred Kunstmuseum/Museum Vestsjælland, som alle vil dele deres praksis omkring arbejdet med aktivisme.

For hvorfor og hvordan kan man som museum lave udstillinger og undervisning i et emne som aktivisme? Og hvilke udfordringer og muligheder kan det give et museum, når der skal arbejdes med og gennem aktivisme i udstillinger og undervisning? På baggrund af de fire museers praksis vil vi få mulighed for at diskutere og dele viden og erfaringer fra egen praksis.

Læs mere om programmet her: Aktivisme og undervisning | Skoletjenesten

Gratis. Tilmelding senest 1.9 via Marie Broen, National Koordinator, mbj@skoletejensten.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top