MiD medlem

Hvem kan blive medlem af foreningen?

Enhver, der arbejder med formidling på museer og lignende kulturinstitutioner, kan optages som aktivt medlem i foreningen.

Bliv medlem af MiD

Et årligt medlemskab koster kun 350 kr. Som medlem får du mulighed for at netværke med andre formidlere og deltage i museumsfaglige debat- og temamøder. Du får et tilbud om at deltage på en veltilrettelagt studietur til et andet EU-land, og MiD bestræber sig på at tilbuddet indeholder lave rejseudgifter for medlemmer. Du er som medlem den første, der får nyheden om årets aktuelle digitale MiD-magasin, fyldt med museumsfaglige og aktuelle artikler fra den danske museumsverden, og du kan selv bidrage med artikler til magasinet. Som medlem modtager du MiDs Nyhedsbrev, der udkommer 6 – 8 gange om året. Du kan også træffe MiD personligt hvert år på ODMs Formidlingskonference.

MiD Museumsformidlere

  • er foreningen for museumsformidlere i Danmark og for andre, som interesserer sig for at formidle kunst, kultur og natur.
  • prioriterer fagligheden i formidlingen og sætter fokus på faget.
  • ønsker at styrke det tværfaglige samarbejde.
  • styrker det kollegiale potentiale.
  • arbejder for at opkvalificere formidling gennem styrkelse af såvel nationale som internationale samarbejder.

Vi bliver ofte spurgt om man kan melde sig ind som museum i foreningen. Det kan man ikke, da det ifølge vores vedtægter er et personligt medlemskab, men museet må gerne betale for medlemskabet.

Bliv medlem: Kontakt venligst MiD for indmeldelse, skriv til:
kasserermid@gmail.com og oplys venligst: navn, adresse, telefon og mail.

visitors, exhibition, see

MiD efterlyser to gange årligt artikelforslag til de pågældende temaer

– hold øje med MiDs Facebookside og denne hjemmeside.

Scroll to Top